- BuurtSportCoachTexel -

   

Wat is Move4Ever?

Move4Ever bestaat uit naschoolse activiteiten, vakantieactiviteiten en specials voor de jeugd van het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs.

In oktober 2017 gaan de buurtsportcoaches van start met de naschoolse activiteiten op de basisscholen. Ze zullen op de woensdag en de vrijdag de ene keer bij de ene school langsgaan en de andere keer bij de andere school m.u.v. de vakanties. Ze komen dus ongeveer om de 4 weken bij elke school langs. Voor de naschoolse activiteiten hoeven de kinderen zich niet op te geven.

Voor de kinderen van het voortgezet onderwijs zijn er ook naschoolse activiteiten. Dit is wekelijks op de woensdagmiddag van 16.00-16.45 uur m.u.v. de vakanties.

Naast de naschoolse activiteiten zijn er de vakantieactiviteiten en specials. Voor deze activiteiten dient de jeugd  zich wel op te geven, omdat er vaak maar een bepaald aantal plaatsen beschikbaar zijn. Per vakantie wordt er een leuke activiteit georganiseerd. Dit kan op Texel zijn, maar we kunnen ook met z’n allen naar de overkant gaan.

Specials zijn de activiteiten/toernooien die door het schooljaar en beweegprogramma zullen heen weven. Zo komt er bijvoorbeeld een paintballtoernooi, trainingen voor de obstacle run en meer.

Voor alle activiteiten kun je weer een punt verdienen. Dit zullen de buurtsportcoaches goed gaan bijhouden. Bij elke activiteit zullen de aanwezigen worden genoteerd. Wanneer je 8 punten hebt verzameld, dus aan 8 activiteiten van Move4Ever hebt deelgenomen, krijg je hier een mail van en kun je een cadeautje bij de Time Out ophalen.