- BuurtSportCoachTexel -

   

Naschoolse Activiteiten (NSA)

Buiten de vakanties om worden er elke woensdag en vrijdag naschoolse activiteiten aangeboden bij jou op school. Hoe leuk is het om na school nog even te bewegen op het schoolplein?!  Natuurlijk kunnen wij niet iedere week bij jou op school zijn, dus mag je ook naar de andere schoolpleinen komen om daar mee te doen met de activiteiten. De activiteiten duren ongeveer een uur. Als je wilt weten op welke school we aanwezig zijn, kijk dan even onder het kopje ''rooster move4ever'' op www.buurtsportcoachtexel.nl of op de Facebookpagina. Natuurlijk hangt er op het prikbord op school ook een rooster. 

Dus, waar wacht je nog op! Zien we jou ook op het schoolplein na school?


Time Out 4 Kids

Time Out 4 kids is iedere woensdag van 14.00-17.00 uur in de Time Out. Ben jij tussen de 6 en 10 jaar? Dan ben jij op de woensdagmiddag welkom. Elke woensdag staat er weer iets anders centraal, bijvoorbeeld knutselen, sport en spel of proefjes. Natuurlijk kun je daarnaast ook nog heel veel andere dingen doen, of gewoon even lekker chillen. 

Het is een vrije inloop. Je kunt komen hoe laat en hoe lang je maar wilt. Daarnaast is het ook nog eens gratis en staat er een beker limonade voor je klaar. Zou jij het ook leuk vinden om hierbij aanwezig te zijn? Kom dan snel een keer langs, je hoeft je van te voren niet op te geven.

Op woensdag 17 oktober en 14 november zal de buurtsportcoach sport- en spelactiviteiten verzorgen in de Time Out. Tot 17 oktober!