- BuurtSportCoachTexel -

   

Inschrijven

Op deze pagina kun je je inschrijven voor de herfstvakantieactiviteit en de BORT-training.

Herfstvakantieactiviteit

Op maandag 22 oktober trekken we, zoals we elk jaar doen, er weer op uit naar de overkant. Dit jaar hebben we gekozen voor de Geus sport en events. We zullen met de boot van 12.00 uur in de bus richting de Geus gaan. In het sportcentrum staan er vijf activiteiten voor ons klaar, namelijk klimmen en de adventurebaan, bowlen en boog- en luchtbuksschieten. Het uitje is voor de jeugd van Texel vanaf 10 jaar en 135 cm (dit in verband met het klimmen). Het uitje is inclusief limonade, snoepje en avondeten. Gelieve zelf de lunch en wat drinken mee te nemen. Ook is het handig om makkelijk beweegbare kleding aan te trekken. We zullen met de boot van 18.30 uur terugkomen en dan rond 19.00 terug bij het gemeentehuis zijn. Alles bij elkaar kost 25 euro (via de bevestigingsmail zult u het rekeningnummer ontvangen waarop dit overgemaakt kan worden). De inschrijving is pas definitief wanneer het geld is ontvangen, ook hierover wordt u op de hoogte gebracht. Opgeven kun je onder het kopje inschrijven en vervolgens door het inschrijfformulier in te vullen.

LET OP: INSCHRIJVEN KAN TOT UITERLIJK 15 OKTOBER!!! VOL = VOL.

Zien wij jou ook op 22 oktober? Tot dan! 


Beach Obstacle Run Training

 De inschrijving voor de Beach Obstacle Run 2018 is gestart.

De data:

  • 5, 12, 19 & 26 september - Bloem & Bos
  • 3 &10 oktober - Bloem & Bos
  • 13 oktober Beach Obstacle Run

 

Dit jaar is er de keuze uit een beginnersgroep (17:30 - 18:30 uur) en een gevorderde groep (18:30 - 19:30 uur).

Wanneer ben je beginnend? je doet de 6km of je hebt geen ervaring met de Beach Obstacle Run / Bootcamp.

Wanneer ben je ervaren? je doet de 12km, hebt relevante sportervaring of ervaring met Beach Obstacle Run / Bootcamp en wil jezelf meer uitdagen


Wil je nog mee doen met een training, maar heb je je nog niet opgegeven? Stuur een mailtje naar ilse@young4ever.nl en meld je direct aan!